NqRcNaNcMqZbLWZ4Max7LWpbNTcsynIkynwbzD1c

Welbike

Welbike, sepeda motor mini untuk perang dunia ke 2.

BLANTERLANDINGv101
2213316028097768920

Welbike

6 Jan 2015

Welbike kuwi sawijining jenis kendaraan kang unik lan cekli, kang kapigunaake dening serdadu Inggris ing sajerone perang ndonya sing kapindho. Ana luwih saka 360 unit kang diproduksi sing dipigunakake dening Biro Riset seka Weleyn kanggo 'Special Operations Executive'. Kesatuan tentara Inggris kang migunakake motor paling cilik iki yaiku British Armed Forces.

Pengirimane ana ing medan perang karana ditibakake nganggo parasut saka montor mabur.

Dipun waos ugi: Nostalgia Dolanan Tradisional

Motor kang migunakake mesin '2tak' 98cc, bobot amung 32kg bisa nempuh dohe 140km kondisi 'fullthank' utawa 3,7liter. Welbike ora migunakake persneling, transmisine amung 'single-speed' ora beda kaya montor matic jaman saiki.

BLANTERLANDINGv101

Formulir Kontak Whatsapp×
Data Anda
Data Lainnya
Kirim Sekarang