ZDIRY-TUFWT-EBONM-EYJ00-IDBLANTER.COM
ZDIRY-TUFWT-EBONM-EYJ00
BLANTERWISDOM105
Tampilkan postingan dengan label basa jawa. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label basa jawa. Tampilkan semua postingan
Patih Sengkuni

Patih Sengkuni

Sengkuni utawa Sakuni iku patih ing Ngastina . Sengkuni putrane Prabu Kiswara/Suwala/ Suprala. Sedulure ana papat, yaiku Prabu Gandara, Dew...
Balapan Kreta Unik

Balapan Kreta Unik

Kaisar John Tzimisces seka Byzantium kang nyekel panguasa wiwit 11 Desember 969 nganti tekan 10 Januari 976, arep nganakake balapan kreta g...
Welbike

Welbike

Welbike kuwi sawijining jenis kendaraan kang unik lan cekli , kang kapigunaake dening serdadu Inggris ing sajerone perang ndonya sing kapin...